18.11.2011

Great work

Nonnii nyt tässä on vierähtänyy vähä aikaa siitä ku viimeks postailin. Nyt tulee sit kolmelt päivält ratsastus juttuu ja sitä tulee PALJON.


Keskiviikko: Olin talmas ratsastelee. Meil oli koulutunti :) Sain sitte Eskon... lyhennettii ja pidennettii askelta, oltii salmiakil tekee etuosakäännöksii :) Esko ja minä ei sovita yhteen, se on sellane silakka.
Torstai: Mentii koulukiemuroita :)  Niiku viime viikolki nii meil oli aiheena vastataivutukset. Muut ponit oli ollu jo edellisel tunnil nii niil oli jo lihakset lämpimin nii alettii Jexun kaa hölkkäillä viel ku muut käveli. Keskiviikon tunnil Naxu oli kuskannu ratsastajaa iha kympil nii jotenki ootin et se tekis samaa mulle mut eipäs tehnykkää :)  Sit alettii laukkailla tuntu kui olisin kannatellu jotai yyberpainavaa perunasäkkii :s Koko tunti meni aika lailla siihe et sain sen sieltä ryhdikkääks, enkä kyl päässy tulokseen koskaa... Pitkäl sivul vastataivutuksii ja lampun alla ravi ja myöhemmäs vaihees laukka, seuraaval pitkäl sivun keskel ravi tai laukka voltti :) Se volttijuttu oli haastava ku voltil Jexu paino ittensä nii alas et meinas kompastua omaan päähänsä :D Tasan kerran "säikähettii" jotai mut seki oli aika hallittu lähtemine, päästii heti hienosti laukkaympyrälle ja esitettii heinot työlaukat :)
Perjantai: Menin käymää Vikkullas kokeilee vuokraehokasta Carterii, 5v. lämppäri. On se sitte hauska :D Ku otin vähänki tuntumaa nii  pää vispas ku mikäki, mut en sit antanu periks nii loppuun se kulki tosi kivasti ja tuntu siltä kui se olis jopa ymmärtäny pohkeita :) Mentii koko aika ympyräl ja tietty välil uralki suoraa mut melkei koko aja :) Poni tuli iha kunnol hikeen, on se nii rankkaa mennä ympyräl ulkoohjan tuella ::DD

Nonni nyt kaks viikkone tetti on ohi. Oli kyl iha SUPERDRUPER ihanaa :) Vaikka oli aika perus hommaa nii jotenki se oli kivaa, ehkä työseura oli nii hyvää ;)) Ostin Cavallost KL:n sinivalkosen pipon <3

Siinä nyt vähän tietoa ;)
Good night  everybody<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti