22.2.2012

2. Valmennus

Niinku otsikko jo kertooki nii tänää oli mun ja Senin toinen valmennus :)
Aloin itsenäisesti verkkaa, sit Maija tuli ja alettii tekee vähä töitä. Otettiii eka iha pikku ympyräl ja otettii takaa vähä reilummi, Maija tahditti siin raipal Senin pyllylle. No sit otettii pari siirtymistä, puri aika inhasti edestä. Vähä irrottelin sitä siin, ja alettii vähä ravailee taas. Siin ekan 10 min aikana luulin että vatsalihakset sanoo ittensä irti, oli nimittäi nii maitohapoil ku olla ja voi :D Pinnistin kumminki ja unohin ne väsyneet vatsalihakset laukan aikana. Laukassa vähä yritin koota, nimenomaan _yritin_... Sain oman istunnan/ratsastuksen takia pari laukanvaihtoo. Siinä vähä hioin vähä ja fiilistelin ja nii sieltä tuliki pari iha kelvollista lyhennettyä askelta.  Suunnanmuutos. Ja toises suunnassa sama, alotettii ravil ja siirryttii laukkaan. Siihen meni taas vähä reilummin aikaa, ku koottiin ja työskenneltii samojen asioiden paris ku toiseski suunnassa. Vaihettii taas suuntaa ja otettii laukkaa suoraa, irti urasta, vähän keskemmällä kuin normaalisti. Se oliki sitte haastavaa... Ensin poikitti paljon, korjasin. Sitte ratsastin liikaa pohkeella ja alko vaihtaa laukkaa... No Jatkoin seuraavalle pitkälle sivulle, se meni sitte iha nätisti. Toistettiin moneen kertaa ja mun osaamattomuuden ja huolimattomuuden takia vaihteli taas... Ainaki tuli hienoja vaihtoja :) Toisessa suunnassa sama juttu, nyt vielä vähän pukkeja sinne tänne raipasta niin se suunta oliki sellane :3 Taidettii vahingossa tehä pikkune laukkapiruettiki .... :DDD Älkää kysykö siitä mitää :DD No Sitte hoksasin ja ratsastin istunnalla paaaaaaljon enemmän ja vaan vähä pohkeella nii jopas sattu Seni oli paljo parempi heti :)
    Ravailuu, oli tosi kiva. Ei purru kuolaimeen, oli rento mutta silti aktiivinen :) Oli kyl toooosi antosa tunti taaas, jos ei vaikka laskettais niitä paria sähläystä...  :)

Olin tänään kuvailee koiraa ku oli niin kaunis auringon paiste :) Joten tässä vähän kuvia:

Kaappihomo <3






Toivottavasti jaksoitte lukea :) Hyviä öitä <3

 P.S Ainii Nyt ei tuu pariin päivää postauksii nimittäin lähen huomenna ruotsiin ! Hejsan alla !

2 kommenttia:

  1. Hiii, elvis. Niin kaappihomo että perse on narniassa :3 Imoittele toki et millon tuut takasin ruåtsista niin kohtaillaan !

    VastaaPoista
  2. Joo :D No tuun huomen jo nii kohtaillaan maanantaina ;)

    VastaaPoista