23.3.2012

Pitkästä aikaa

Moikka pitkästä aikaa ! Vois taas vähä ryhdistäytyä :) Tää tauko tuli ihan tarpeeseen, mut kieltämättä tuli ihan ikävä tätä bloggailuu. Täs on elämä rullaillu omal painol vähä liianki nopeesti ettenpäi.. Omia takkuumisia asioissa ja lievää väsymystä. 

Tallielämä on sujunu ihan kiitettävästi. Valmennuksissa oon oppinu paljon uutta, mutta vielä on tooooosi paljon petrattavaa. Esim pohkeen rauhattomuus ja voimaton ylävartalo, en tarkota sillee et eikö mulla olis lihaksia kannatella itteeni hyvässä istunnassa vaan esim pidätteiden heikkous. No tosta on oikeesti kiva lähtee vaa kehittää itteeni :) 
Nyt on jo istunta vähän parantunu, jopa lokatki on auki kunha vaa muistaa venytellä !
Seni on ollu aika super, antaa hyvin palautetta kun menee oikein ja se on palkitsevaa. Myös valmentaja on ollu mahtava :) 
(C) Aino Kari
Reilua taivuttelua :) (C) A
Kuinka nopeesti sitä johonki kiintyy :) (C) A
Talmassakin on menny ihan kivasti. Hiukan erillaista kun järvenpäässä Tuulen tallilla, mutta tuttua ja turvallista. Aika lailla Jexuilua nää viime viikot on ollu, mutta ei se mua haittaa ;) 
Tunneilla se on vaa uponnu sinne syvälle, enkä oo saanu oikee ylös. Nyt sitä aletaan petraa ihan kympil :)

Elvis on ollu nää viimeset kaks viikkoo tääl kaupungis iha kummalline. Herättäny aamulla aikasin ja olemalla hyperaktiivinen :D Onha se mukavaa et rauhallisella koiralla on energiaa mutta vähä vois hillitä. Ku se ei oo nii mukavaa heätä 5.08 ku koira vinkuu ulos huoneesta ja sit 10 min päästä rapsuttaa päästä takas sisään. Ja ulkona painaa sellasta vauhtia että mullaki on vaikee pysyy perässä :D 
Kaiken maailman keppana, Kerttu, on saanut siirron landelle... Kuulemma liian ärhäkkä Simmppaakin kohtaan, joten sai uuden perheen Joensuusta. Kuinka piristävää tää onki nii tuskin tuun näkee sitä enää koskaan. Pakko viel lisätä, et oli siin paris vuodes ehtiny kiintyy siihe <3
Napsulla ja pennuilla kaikki hyvin :) 3 pentua jäljellä ! 

Pakko viel kertoo ! :D 
Tänään oli naistenilta ja päätettii mennä kavereitten kaa syömään ulos. 
Oli iha superkivaa mut sain jollain ihmeen konstilla ranskiksen palan nenään... 
Taitolaji tää blondeilu :D





Kunha vaa ajattelin olla vähä taiteelline ;)
Unia kaikille ! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti