4.5.2012

Jeejee

Hyviä viikonlopun alkuja vaan kaikille ! Tulin vaan inffoilemaan mun ylihyvän viikonlopun alusta, toivottavasti koko viikonloppu tulee olemaan yhtä hyvä kuin aloitus ;)
Kaiken lisäksi Aino tulee tänään meille.

Erikoisempiaa ei oo tapahtunu, keskiviikon valmennus peruttiin- ratsultani puuttui kenkä. Nyt kumminkin saanut sen takaisin ja pääsen viikonloppuna ratsastelemaan taas. Oon vähä suunnitellut että maastakäsin työskentelyä vois ottaa ja sitte ehkä ilman satulaa tai jotain :) Oisko mitää ideoita maastakäsin työskentelyyn? Mitä tekis tai jotain? Ehdotelkaapahan! 

Elvis voi hyvin, auttanu teoriakokeeseen lukemisessa ja mantsassakin on yrittänyt auttaa, makaamalla kirjan päällä... Kyllähän se niinkin käy :D

PEEÄS, teoriakokeesta pääsin läpi, eikun nyt ajotunnille!
ja anteeksi kuvattomuus.
Viikonloppuja kaikille!

2 kommenttia:

  1. Enkkuridaajan näkökulmasta en ehkä osaa noita maastakäsin juttuja aatella, mut mitä ite oon tykänny tehä, niin ihan perus luottamus- ja tottelevaisuusjuttuja. Seuraako se sua ilman naruakin, pysähdykset, peruutukset jne. Jos on joku pidempi naru tai liina, niin sillä voi "säkittää" = totuttaa jänniin juttuihin huiskimalla sitä hepan jalkoihin, selän päälle, heilutella ilmassa... Ja näissä kaikissa hepan pitäs vaan seistä nätisti paikallaan eikä säikkyä. Ja hyvästä käytöksestä aina palkka, rapsutuksia tai ihan vaan rauhassa seisoskelua, tai porkkanaa tms. Säkittäminen on muutenkin yleishyödyllistä ja siihen voit ottaa mukaan esim. jotain kahisevaa, takki tai pressu ja kattoo antaako se sun laittaa sitä sen päälle tai suostuuko kävelemään sen päältä. :) Ja tietty trail (=länkkäriesteet) on hauskaa myös maastakäsin. Tötsistä pujottelu ja se ilman narua, jos onnistuu. (: Ja kaikkia puomijuttuja. Et tässä nyt "muutama" vinkki, tulipahan romaani. :---D

    VastaaPoista
  2. Hoho, kiva romaani kyllä mutta tulee tarpeeseen !
    En oo ehtiny tehä mitään työskentelyä maastakäsin, ja on aika hirveä ennen energian pois saamista. Joten perusasioilla mennään! Kiitos vinkeistä Hanna, tulee tarpeeseen !

    VastaaPoista