22.12.2011

Kerttu ja Simppa

Heippa kaikille! Kohta on joulu ja täys hulina on päällä :D ja vielä otin Simpan projektiks täs joulunalla. Eilikkäs Mian koira Simo/Napsu asustaa meijä hoivissa vähä aikaa ja mä kouluttelen sitä ku sillä on niiin valtava miellyttämisenhalu eikä se osaa muutaku tänne,istu ja tassu...

Tein joulukuurauksen Elvikselle viime sunnuntaina. Pesin, leikkasin kynnet, harjasin ja hyvä et tein sen jo sillo, koska en ny millää ehtis tehä sitä huomen :D Nyt lähiaikoin meil on ollu vähä ongelmia masun kanssa joko se on ollu löysällä tai liian kovalla tai sitte ne on tullu yläkautta ulos... ollaa lyhennetty lenkkei ja yksinkertaistettu ruokavalioo pelkkään nappuloihin ja viiliin. Eiköhän se siitä rauhotu :)

Elvis on ollu onnelline ku Kerttu ja Simppa on ollu meillä :) Ja ainii Kerttu on paksuna Simpalle... Kui jees :D  K on nyt sellane valtava turvonnu rauhallinen epä Kerttu, mut iha ymmärrettävää, en minäkää riehuis jos olisin paksuna :D Nyt vaa innolla odottelemaan montako pentua tulee :)))

Nii kerroin tossa alussa että kouluttelen Simppaa. Iha mahtavaa! Se on niin helppo :) Ku elvis on sellane kovapäine minkä kanssa joutuu tekee paljon töitä ennenku saa sujumaan nii Simppa on täys vastakohta :D Sillekku sanoo parikertaa mitä pitää tehä ja jos ei ite hoksaa nii näyttää ja sit sen pitäis sujuukki jo :D Tos 10 min sitte vähä otettii alkulämppää tulevaa nii sain opetettuu 10 minuutis alustavasti maahan. Sen takii alustavasti ku ei meinannu keskittymine pelaa ku tultii aika pitkältä lenkiltä jote ajattelin että alotetaa rauhallisesti :)
Joo ja Elvikselle treenataa seuraavaks käskyä PUM eli kuollu :D Kyllä me se onnistuu meiltä ;))


Mökillä kesä 2010?
Mökillä 2010


Kerttu ui :)


Hehe tuli piitkä postaus toivottavasti jaksatte lukea ! :)

2 kommenttia: