29.12.2011

Kuulumiset

Joulut on ny ohi ja seuraavaks onki sitte New year ! Ite oon lähös Kouvolaa moikkaa kavereita, niistä sitte enemmä uudevuode jälkee ;)

Mentii 25.5 Lahtee Kertun ja Simpan omistajalalle syömää, iha kyl oltii saatu kutsu :D Et ei vaa tungettu sinne :D No nii siel oli sellain perus meno, jouluruoka jämät syötii, Elvis tippu rappusit, Kerttu vahti lahjoja ja Simppa ei meinannu rentoutuu ku oli nii paljo porukkaa... :D  Mut kivaa oli kumminki (:

28.12 Katja ja Ruffe tuli meille yöks (: Kerttu ei oikee päässy yhteisymmärryksee Ruffesta nii sit majottauduttii alakertaa Elviksen kaa vieraitten kunniaks. Elvis oli iha naatti eile ku oli kävelly niiin paljo koko päivän. Ensin Lahdessa Juhanin kaa, sitte piti viel viihdyttää vierasta ja käydä senki kaa lenkillä, mut ainaki koira nukku ku tukki koko yön (: Ja 29 pv mentii nelistää itiksee, käytii eläinkaupat läpi. Löydettii Elvikselle sellaset sukat :D Ne on iha järkyt mut kyl ne tuleeki tarpeesee jos tulee yhtä kylmä talvi ku viimevuosin, ku Elvikselle tulee tassunpohjaa lumipallo se kasvaa ja alkaa vihloo herkkää tassuu. Nii iha niinä kylmimpinä iltoina laitan ne nii vältetää vähä kipuu (:

                              Tossa noi pikku kollaasi nyt viimeaikaisist tapahtumista (:

4 kommenttia:

  1. yyh et kertonu et olit meil yötä :( AH noi mun kuvat...... :'DD jajaja IHANAT NOI ULVERON SUKAT :):):)

    VastaaPoista
  2. no olisin kertonu mut se ei ollu nii koirajuttu nii siks en täs kirjotellu (:
    ehehee eiks ookki (;;

    VastaaPoista
  3. ihania koiruuksia ♥

    henniina96.blogspot.com
    käy kurkkaa (:

    VastaaPoista
  4. Oi kiitos, mun ylpeyden aiheet :)

    VastaaPoista