16.12.2011

Tru koiranomistaja

Nonni oon kyl aika tru koitanomistaja! Nimittäi tällä viikolla joka ikine aamu ku oon lähteny 7 aikaa lenkille nii on tullu vettä enemmä tai vähemmä ja myös kyl iltalenkeilki on yleensä satanu vettä mutta parin päivän tuli jotai räntää, on ollu koesuma nii sen lisäks lisähuolia koira ulostusongelmien takii. Tai totesin eile iltalenkil et turhaa huolehin :D Mut pieniki muutos kätökses voi viitata johonki vaivaa ja en ikinä antais ittelleni  anteeks jos tappaisin sen.
  Se on aika mammanmussukka ku mun äiti sano et ku se tuli eile kotii nii koira ei jaksanu ees avata silmiä kunnolla... ja ku mä tuun koulusta tää pörriäine sekoo :D Mussu kyl on <3

Sellaisii koirakuulumisii ja ittelläni nyt koulunumerot on noussu et matikanki kokeest tuli 9-!!! Pitää mainita jopa täällä ku ylitin itteni ;) Hööhöö ja meil on ens ti ysien 100 päivää. En voi uskoo sitä ku seiskal mietin et joskus mäki pääsen viettää sitä ja tässä sitä nyt ollaa ! Mut tän intoilun pilas se tieto et joudun luutavasti olla koko tiistain salis ku juonnan joulujuhlii nii sillo treenataa kaikki esitykset kuntoo... Siinä seki ilo meni.

Mutta nyt pakkaa ja syömää ja siitä sitte viettää naisteniltaa ainonkaa ! ;)

3 kommenttia:

  1. Aino nii oli ;) varssinki se surulline leffa pitirsti tunnelmaa ... :DD

    Jonna, IHAN HIRVIÄ IKÄVÄ ON, mut uutena vuotena nähää ;))

    VastaaPoista