11.1.2012

Esko

Tänää sain ratsuks Eskon... Se meduusa :D En ollenkaa tykkää siit ku se on sellain venkura (saadaa ratsastamal pois) ja sit ku se lähtee nii se jää sylii pomppii... siitä piirteestä en tykkää ollenkaa. Mut joo tän päivän tuntii:

Keskityttii siirtymisii. Ku käveltii kentälle nii alko jo pomppimine, kentälä alkuu jatku mut sit vaa suoraa töihi. Tein sen kaa väistöi ympyräl, asettelin ja taivuttelin ja ratsastin pohkeella kohti ohjaa. Sen jälkee kaikki me alettii ravailee ja jäätii siihe valosaa päähä ympyrälle, vaiheltii suuntaa ja haettii tasasta tuntumaa. Ei oikee alkuu mistää tulli mitää ku punki laval ja sit nous ylös ja kyttäs. Mut sit tehtii ravi-käynti siirtymisii ne oli iha jees (:
(C) Aino, Kesämuistoi <3
Mm jaa sen jälkee ku sai ne hyvin toimii nii sit vaa puolympyräl lyhennettii ja toisel puolikkaal  pidennettii. Siin E oli toooosi mukava :) Piti jopa tuuppii etee (; Täs välis välikäynnit (Oli ihanan rento). Laukat halusin jättää pois ku halusin säilyttää sen ihanan olon minkä oltii saavitettu ravailles. Ja loppuravit oli kivat, oli tasasel tuntumal ja liikku iha jeesisiti (::  Huomenna ratsastaa Rotskul, jei pitkästä aikaa (:

Kuulemisiin :)

1 kommentti: