13.1.2012

Pennut !

Ää ilouutisii, eilen yöllä synty 5 pentua meijä mammalle ! (: Oon onnesta soikeena, mut vähä harmi ku nään ne vasta sunnuntaina. Parempi myöhää kui milloinkaa! Eli kuvii saatte vasta sitte sunnuntain jälkee (:
 Viimene tuli maailmaa vasta 7 aikaa aamusta. Mul oli toiveena että yhen pennun nimeks tulis Hugo, mut valitettavasti se ei oo mahollista koska tää on B pentue. Elikkäs kompromissi pennusta tulee Hugo Boss ;)
Pennuista kuulette sit taas vähä myöhemmin (:

Elvis voi hyvin, vähä oon pelänny et jos silläkin on nenäontelontulehus, tai joku sellane, ku Kertul ja Simpal on se... Simppa meneeki just antibioottikuurii. Mut Elvis on terve ku pukki ja lenkki maistuu mainiosti ! Sateitte ja sään takii oon vähä vähentäny lenkkei nii ollaa sit kulutettu energiaa leikkimäl. Ja tosta koirasta löytyy intoo nykyää :)

Huomenna siis Herttoniemenyhteiskoululle avoimille oville, ku se on yks vaihtoehto tulevaisuuden koulutuksee  :) Siitä olis tarkotus mennä Itiksee Ainon kaa vähä alusvaate ostoksille :)

Iines, Englanninbulldoggi oli meil joskus hoidos. Oltii iha parhaat kaverit :)

(C) Katja, Simppa pentun :)

(C) Katja


                                                                     Nyt lenkille, Adios !

4 kommenttia:

  1. ahahah oot ittes lukija.. ::D:D hei mikä on b pentue :o ja jou mennää seikkailee sinne ettimää sitä lukioo.. :D

    VastaaPoista
  2. yea! :) miten ois BABAR NORSU?<3 noeivaineskaa, mut hei ihanaa. ps'' meijän koirat on niin rauhallisia, kello 7.43....''

    VastaaPoista
  3. Hehe :D Katja, Babar Norsu? korjaan sua se oli 6.43 :D

    VastaaPoista
  4. katja tarkotti tol babar norsul yht pennun nimeks, kai :)

    VastaaPoista