15.10.2012

2. ja 3. sija

Meijän sunnuntain kisat ei ollut mitenkään hääppösen isot, vain pari kolme ulkopuolista ja aika harmillisen vähän omia tallilaisia. Mutta ainakin kaksi sijoitusta tuli, K.N Specialissa Maxilla kakkosija ja C merkissä Nakella 3 sija ! No voisin paljastaa että K.N:nässä oli vain 3 osallistujaa ja C merkissä huimat 4 :D Eli toisinsanoen olin tokavika kummassakin luokassa !! :D Mutta itse pidän enemmän tuosta ensimmäisestä tavasta ilmoittaa miten kisat menivät :D

Kakkos ja kolmossija kuulostaa ihan hyvältä, mutta se ei oikeesti ollut minkäänlainen saavutus.
K.N papereissa huomautettiin Maxin ontumisesta, josta en itse ollut huomannut merkkiäkään. JOS KERRAN PONI ONTU, OLIS VIHELTÄNY MUT PIHALLE. Emmä halua mennä rikkinäisellä ponilla. Kun tallissa touhotin tästä, ratsastuksenopettajani sanoi ettei mua mistään eläinrääkkäykestä todellakaan syyttettäisi. On Maxi jo niin vanha että tarvitsisi reippaan ja pitkän alkuverkan että verteytyisi köpöravista. Mutta jos vetäisi pitkän verkan ei se jaksaisi radalla mitään. Silti harmittaa että menin rikkinäisellä ponilla, vaikka tämä kaikki on vaan jäykkyydestä johtuvaa.

Naken rata oli taas toista luokkaa, se liihotti menenään pää taivaissa ja takajalat tallissa. Hävettää oikeen kuinka hirveältä se näytti... Yllätyin suuresti ettei jääty viimeiseksi. Jäihin tästäkin hevosesta loppujenlopuksi positiivinen olo, nimittäin loppuverkassa se oli aikas mukavan tuntuinen (:

Vähä jännittyny :D

Keskiviikkona lähden kaverini kanssa tallinnaan, siksi keskiviikon talli jää väliin. Mutta heppailemaan palaan jo heti perjantaina, sillä ratsastan Rodeota ja Eskoa viikonlopun yli kun omistaja on Helsinki International Horse Showssa töissä (:


1 kommentti: