25.10.2012

Paljon asiaa

Asiaa olisi niin paljon, että joudun karsimaan hiukan mitä teille kerron.
Aloitetaan viime viikonlopusta, kaikkihan tietää että silloin oli Helsinki International Horse Show eli HISSI. Pari tuttavaani oli siellä töissä, ja yhdellä heistä on kaksi hevosta. Talman Tallin Rodeo ja Esko, niitä omistaja pyysi liikuttamaan kun itse tekee pitkää päivää. 
Oli ihan mahtavaa saada aimo annos ratsastusta yhdelle viikonlopulle. Ratsastin kummatkin kahtena päivänä ja yhtenä päivänä kävelyttelin/juoksutin.

En tehnyt mitään erikoista, yritin ottaa Rodeon kanssa rauhallisesti... Yrittämiseen se kumminkin jäi, kun lauantaina kaikki oli niin pelottavaa että Jenniä piti kuskata ympäri kenttää ! :D 
Ja Eskoa halusin vähän höykyttää, mutta en mitään ihmeempiä. Esko olikin tosi mukava, ei turkia säikkynyt ja oli vikana päivänä mukavan rento :)

Viikonlopun jälkeen palasin takaisin harmaaseen arkeen, syysloma loppui ja täytyi taas alkaa miettimään koulujuttuja. Pääsin onneksi keskiviikon tunnille, joka osottautui mukavaksi vaikka ratsuni oli Esko, taas.
Meillä oli ihan rauhallinen tunti, ja oon tosi ylpee siitä että oon saanu itsevarmuutta ratsastuksessa. 
Yleensä jos hevonen temppuilee, hoidan tilanteen. Sitten kun seuraavan kerran pitää mennä saman hevosen selkään arkaudun. Sitä olen kumminkin yrittänyt työstää, ja työ onkin tuottanut tulosta :)
Ei tämä "arkuus" ole mitään estänyt, hevoset ovat temppuileet ja silti aina uudestaan nousen selkään. Muillaki varmasti samaa vikaa?  (:


Kun ihana kamala syksy on saapunut, ilmat viilentynyt Elviksen energiataso on noussut ykkösestä kymmeneen. Tämä mahdollistaa treenaamisen ja kunnollisen lenkkeilyn - josta koira nauttii !
Myös koulutusjuttuja olen tehnyt, mutta minulta vain puuttuu ideat mitä seuraavaksi opetan?

Kuva ennenkuin syksy saapui kokonaan (:
Adíos (:
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti