11.10.2012

Suomenhevostamma Pilvi

Olipa kerran nuori pullukka Suomenhevonen nimeltä Pilvi. Pilvi syntyi hevosen ruumiiseen, mutta sisällä roihusi lohikäärmeen liekki. Mitä enemmän Pilvi kasvoi sitä enemmän se alkoi näyttämään sisäistä luonnettaan. Hänen omistajansa kumminkin sai hillittyä sitä ja jollain kumman keinolla. Hän on rakentanut Pilvestä mukavan pulskan Suomenhevosen. Vielä nuoresta iästä johtuen lohikäärme pääsee vapaaksi ja muistuttaa aina välillä että hän kuuluu lohikäärmesukuun....

Syksyn tullessa kun lehdet putoaa puista, hämärä hiipii yhä aikaisemmin ja aikaisemmin, kaikki tuntuu niin jännittävältä. Varsinkin kun kentällä on pari muuta niskuroivaa hevosta. 13.10 hämärä tuli jo heti tunnin alkuun, ja hevoset kertoivat meille ratsastajille tunnin luonteen heti alkuun; leijuvaa meininkiä. 

Ensimmäisen tunnin tuntilaiset lähtivät jo kotia päin, aiheutti hiukan hämminkiä huutamisellaan. Nuori Pilvi kulki kuuliaisesti korvat hörössä, eikä hätkähtänyt moisesta metelistä. Loppuakohti Pilvi kertoi itsestään selvästi sen että nyt väsyttää. Niimpä sai kävellä leijuvien kavereidensa kanssa sielä vielä kunnon loppukäynnit.

Lohikäärmettä ei haluta vapauttaa, siksi sitä hiukan lahjotaan; porkkana, leipä tai mikä tahansa herkku pitää villin tamman kurissa. Ainakin toistaiseksi.
Kuvan hevonen: Nestori, juoksuttaja: Nelli, (c) Aino
Vähän muihin aiheisiin, meillä on ensi viikolla syysloma jonka kunniaksi minulla on vähän kaikkea. Tallinnanristeily, hengailua, nukkumista ja kisat. Ratsastan ensi lauantaina KN specialin Maxilla ja Nakella. Postausta siitä odotettavissa ensi viikolla. 

Elvis ei ole kuollut, vaikka siltä vaikuttaa. En ole juuri puuhaillut kummoisempia asioita sen kanssa. Enkä tänne jaksa kirjoittaa joka kerta " Tänään olimme 25 minuutin 35 sekuntin pituisella lenkillä ja olen tänään treenannut sen kanssa vainuamista, niinkuin edellisenä ja sitä edellisenä päivänä.." Postauksista tulisi entistä tylsempiä. 
Elvis voi kumminkin hyvin, viilennyt sää mahdollistaa kunnon lenkkeilyn, normaali 30 minuutin lenkki meni tänään 20 minuutissa kun koira jaksoi tikittää menemään :D

Adíos !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti