4.10.2012

Jegermaister Jexu


Koulussa vaihtu jakso, ja entistä rankemmaksi muuttuu... Ratsastuksen vaihdoin keskiviikolle, koska huomasin tunnin olevan enemmän minun tasoinen. Nimittäin eilenkin tunnilla tehtiin keskikäyntejä & raveja, joista ei olisi voinut edes haaveilla nykyisellä torstain tunnilla.
Kerron lyhyesti viime tunnista:

Syksyy (:


Menin Jexulla, oli ollut edellispäivänä ollut kuulemma vähän liikaakin virtaa. Mutta eilen se oli juuri sopivan energinen. Niin tosiaankin tunnilla teimme keskikäyntejä ja raveja, joissa poni oli alla ihan okei. Teimme myös tosi paljon volttityöskentelyä, mistä tykkäsin nimittäin jossain vaiheessa sain Jexun oikeasti ravaamaan ja liikkumaan. Silloin sain kokea sen miltä tuntuu kun Jexu oikeasti ravaa. Ainahan on parantamisen varaa, sillä poni oli koko ajan vähän syvällä edestä. Ens kerralla paremmin ! (:

Laukat jäi aika vähiin, koska Eskon ratsastaja tippui. Se vähän jarrutti toimintaa. Sain kumminkin loppuun laukata ihan kivasti ja en muistanutkaan kuinka ihana laukka ponilla on. Maxin laukkaan verrattuna toi pyöri paljon paremmin (:

materiaalii Antin valkusta, laatu katos jonnekki ja poni aika syväl  :DD


Elvis on ollut erikoisen virkeä, lenkkejä on täytynyt pidentää 10-20 minuutilla että pikku koirasta saa energian kulutettua. Luulen että se on tää sää mikä saa sen jaksamaan, ja kivahan se on kun ollaan taas päästy reenailemaan. Jos vaikka sais koiran taas reenattuu hyvään kuntoon (:




 


2 kommenttia:

  1. Vitsi sulla on kiva blogi! Millä tallilla käyt ratsastamassa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, käyn tällähetkellä Talman tallilla (:

      Poista