8.8.2012

Elvis ja Maxi

Heippa, viime kunnon postauksesta on vierähtänyt jo tovi. Osasyyllinen on haluttomuuus kirjoittaa ja osa syy taas kirjoitusaiheiden puute.
Tässä postauksessa palauttelen mieleen Maxia ja kerron vähän Elviksen kuulumisista, kun en niitä tänne oo paljoa päivitellyt ! 

Mun oli tarkotus kesällä käydä ihan normaalisti Seniä liikuttamassa, mutta valitettavasti heppa on ollut kipeä jo kuudetta viikkoa. Tai tämän viikon se on vaan ilman kenkää. Toivottavasti ei enään onnut tai mitään. Sen kanssa on käyty klinikalla ja selvitty takaisin. uutiset eivät olleet niin hyviä kuin olisi toivonut, sillä jalat ei kestä kovaa ja maneesin pohja ei valitettavasti ole maailman paras.
Katsotaan miten talvella käy, toivotaan että ei ala oireilemaan !!

Elviksen kanssa me ollaan harjoteltu mitä kummallisempia juttuja ja harjotettu etsintäviettiä.
Uusin harjottelun alla oleva juttu on mun selän päälle hyppääminen. Mikä on aika haasteellista ottaen huomioon koiran tassujen pituuden. Myös olen opettanut Elviksen koputtamaan, eli kun sanon koputa se raapasee tassulla pari kertaa ovea. Tiedän tiedän, moni lukia kauhistui kun luki tuon. Mutta Elvis ei ole ihan mikään tavallinen koira, se ei ole kertaakaan opettamisen jälkeen koskenut oveen tassuilla jos en niin ole pyytänyt !(:
Ajan kuluksi opetin vielä Elviksen antamaan pusun. Ajattelin aluks että mitä olin alkanu tekemään, mutta seuraavan aamun toistoissa se pääs jyvälle ja jopa oikeasti nuolasi naamaani :D
(Osalle tiedoksi; Elvis hyvinhyvin harvoin antaa pusuja !)
Niimpä kehujen kautta tämä toistettiin onnistuneesti (:

Sitten tähän päivään, pitkästä pitkästä aikaa olin ratsastamassa Maxia. Se on viettänyt viimeiset kaksi kuukautta saikulla oikean etusensa takia. Poni oli tässä ajassa ehtinyt villiintyä, ainakin melkein...
Kävin vesarin kautta pesasee mutaset jalat ja siinä meinasin jo säädä ponin ja seinän väliin... ja parikertaa meinasin saada etukavion naamaan :D
Satulassa mun fiilis oli jättimäinen. Tämän kerran ratsu oli pieni ja pyöreä ja viimekerran ratsu Nakke, iso, pitkä edestä... Askelerokin oli hauska :D  Naken kulmikas pompottava ravi raastaa vatsalihaksia kun taas Maxin pieni tikittävä poniravi ei tunnu missään :D
No joo, alottelin tosi kevyesti. Käynnissä väistöjä joka suuntaan ja pitkien käyntien jälkeen ravia ensin ihan vain pitkätsivut ja sitten pikkuhiljaa lisäilin matkaa. Myös laukat pitkillä sivuilla. Siinä kohtaa piti alkaa ratsastaa. Laukka oli niin nelitahtista, ettei sitä laukaksi voinut tunnistaa. 
Loppuravit tein ilman satulaa, näin kun sen aivot alkoi raksuttaa kun hyppävin takaisin selkään. Yritti kaikin voimin keksiä jotain pahuuksia mitä mun kiusaksi vois tehä. 
Mun onneks sieltä ei mitään erikoista tullut vaan kauniisti venyi eteen ja alas.
Ennen poistumista piti jättää jälkensä kenttään piehtaroimalla :D
Siinä oli isälleni vähän ihmettelemistä kun auton peilistä peni yhtäkkiä kaatuikin :D

<3: lla Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti