18.8.2012

Unikeko

Kuten ootte varmaan huomannut potauksien puutteesta mulla on alkanut koulut. Joka on vienyt suurimman osan energiasta ja koulun jälkeiset liikunnat on vienyt viimeisemmätkin energian rippeet. 
Aikaiset herätykset ja pitkät koulupäivät, eivat ole oleet Elviksen mieleen. 
Jouduttiin kumpikin karuun arkeen ja aamulenkit tapahtuu 6-8 välillä, riippuu monelta koulu alkaa.
Aamuunisena koirana Elvis lähtee unenpöpperössä aikaisille lenkeille.

Illalla koiralla on enemmän energiaa, mutta kuten tavallista uninen se on sillonkin :D
Iltasin oon yrittäny jaksaa seurustella sen kanssa edes vähän aikaa ja mielellään opettanut jotain uutta temppua tai jotakin. Josta tulikin mieleen, jos on jotain temppuja joita tiiätte niin kertokaahan mulle! Mulla on pää ihan tyhjä, en vaan keksi mitään uutta mitä opettaa.

Oli vähän vastatuulta :D




Torstaina olin ratsastamassa (: Vuorossa oli taas ihana Maxi.
Se on ollu vähä vähäsemmäl liikunnalla, joten energiaa ainakin piisasi. Alkuun verkkasin sen kunnolla, herättelin sen ja annoin mennä vähän pitempänä. 
Tein alkuun paljon väistöjä, että saan takajalat aktiiviseksi ja laukan halusin rullaamaan. Joten koko uraa kevyessä istunnassa. Tein taas paljon välikäyntejä kun oli niin kuuma, mutta en jaksa niitä mainostaa tässä. Toiseen suuntaan laukassa tulin pari kertaa sellasen 40cm pystyn, joka oli siinä kentällä. Varmaan mulla ensimmäistä kertaa Maxi "kuumu" eikä meinannu avut mennä läpi :D Siitä se joutukin takas kouluvääntöön, eli ravia ilman jalkkareita. Siinä se oli kiva. Alkuun ei oikeen meinannu jaksaa kantaa itteensä. Ei ollut tasanen edestä vaan joko katos kuolaimen alle tai sitten oli pää ylhäällä. Parit raviväistöt vetreytti, ja teki takaatakin paremmin töitä. Vetristyi aika kivasti ja oli kuulolla ihan mukavasti ja siksi tulin pari ravilähestymistä sille esteelle. Siinä se oli hyvä. Esteen jälkeen haki melkein heti takaisin tuntumalle. Laukassa oli taas toinen sävel.... Kirjaimellisesti kuskas mua siellä :D Siinä vähä pinna kiristy ja päätin ratsastaa niin kauan laukkaa kunnes avut menee läpi. No kyllä ne meni jossain vaiheessa läpi ja siirryuin käyntiin ja kiitin kauheasti.
Pitkien välikäyntien jälkeen otin hiukan ravia ilman jalkkareita ja siinä poni kato ittensä hyvin. Kun tuntu tosi tosi hyvältä hyppäsin esteen pari kertaa, huomas oikeen kuinka se oli Maxille mieluinen lopetus. En tehnyt selässä kuin välttämättömimmät asiat ja sehän jopa imi esteelle :D
Loppukäynnit kävin kävelemässä metsässä. Vielä ennenkuin poni pääs lepäämään kävin taluttelemassa kentällä, kun Mari pyys että totuttelis vähän niihin bootseihin, että poni pääsis maastoon :) Niimpä heti kentälle päästä alko armoton piehtarointi :D Onneksi satula oli tallissa joten sai nauttia :D Vähän vielä my litle pony meininkiä kun pesin kokonaan ja linimentoin jalat (:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti