16.4.2012

Kovaa treenii

Heipsan (: Itseasias ei oo kyllä mitään ihmeellisii kerrottavii, mut ajattelin tehä pienen koirapostauksen.
Ei kyllä nyt oo uusia kuvia, siitä olen pahoillani. Tänä päivänä olin koulussa ja tulin aikas myöhään kotiin että en ehtinyt kuvailemaan ): Mutta joo (:

En oo paljoo halunnu kertoo mistään inhottavista asioista tänne, etteivät ihmiset saa vaa väärää kuvaa koska en ole hyvä puhumaan enkä varsinkaan kirjoittamaan. Joo no nyt on ollu parin päivän sisällä armoton treeni päällä Napsun kanssa ku sillä on vähä huono tapa kytätä. Illalla oli ihan naatti ku tultiin hallilta ja silti illalla kävin vielä vähän kävelemässä ja seurailemassa joka ikistä mahollista koiraa mitä voin :D Se oli aika hyvä hetki ku ei ollu iha järkyttävästi energiaa ja Napsu alko hiffaamaan et se kyttäämine ja hiipimine ei oo ainoo tapa lähestyä. Niimpä tänään käytiin kirjaimellisesti haahuilemassa alkus rantaa pitkin ja sit mentiin tonne asfalttivaltakuntaan. Meinattiin eksyä :D Harrastettiin lenkillä mm. kultasetn noutajien seurailua, puudeleitten ohikävelyä, koirapuiston ohikävelyä. No tos iha loppulenkissä tapahtu jotain mihin olin tosi tyytyväine. Pitkän kävelyn jälkeen iha kotikulmilla aidantakana haukku pari koiraa. Napsu alku heti kyttää ja jännitty, tietenki kielsin, mikä parasta se usko ! Se kääns katseen pois ja kavelin pari kertaa ohi uudestaan ja eihä se muutaku katto ihan normaalisti sinne :) Hyvä Napsu ! Lenkin jälkeen ku tein omat venytykset  Napsu tuli siihen ja painittiin sitte hetki, siihen oli hyvä lopettaa reippailut tältä päivältä. 

Ku toinen on hyvä toinen ei. Elvis on ihan kuriton,  tai no miten sen nyt ottaa :D Yrittää _koko_ ajan pökkiä Napsua ja sit ku sen kieltää hetken päästä se on nuolemassa toisen silmiä... Kummalline koira :D Tänään se on paininu Napen kaa, ja ihana nähä se noin energisenä. Tekee hyvää sille saada sasialisoida toisen koiran kaa :) 

Tässä vähän muistoja:

Oltiinkoha me jossai Oulussa :) '09

Kesä '11, jälleennäkeminen melkein 7kk jälkeen <3

Mussukat :)
Adios !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti