6.4.2012

Pääsiäinen

Hyvää pääsiäistä kaikille !
Kiva pitkä viikonloppu tässä nyt :) Pe-ma lomaa, mikäs sen mukavampaa ! Joo mutta palataan vielä eiliseen :

Elikkäs pitkästä aikaa olin Talmassa taas, sain valita Eskosta ja Rodeosta seuraavan tunnit tuntiratsun ja valitsin sitten Eskon (En tiedä kyllä miksi !?). Nii no hain sen sisää ja kuurailin vähä ja sitten turvat kohti kenttää.
Alotettii käynnissä pohkeenväistöjä, jossa Esko oli kivan tasane, eikä juossu apujen läpi vaikka katoski edestä välillä. Sen jälkee tehtii kolmikaarista kiemurauraa, kaarteissa tuntu kuin se olis halvaantunu. Siinä alko vähä takkuumaan, alettii mutkitella ja vääntyillä. Lisättiin kolmikaaristen kaarien jälkeisille suorille 3 askeleen käynnit. Ne oli sitte meille vähä liianki vaikeita.. No sen jälkeen tuli välikäynnit, siinä aloin jo luottaa siihe ja heitin ohjaa iha reilustikki sille. Oli ihan rennon tuntune :) Hetken kävelyn jälkeen Mari käski muodostaa kaks ympyrää ( Toisella oikee kierto ja toisella vasen) Ympyrälle meijän piti tehä yhteen kulmaan voltti ja voltin jälkeen laukkaympyrä. Oltiin ensin oikeen kierroksen ympyräl, siin oli ongelmana ulkopohkeen läpi kulkeminen ja nostot... Hävettää oikee kuinka hirveitä ne oli. Suunnan muutos tapahtu laukka ympyrä-keskihalkasialle suoristus- käynti- vasen laukka. Se kusi aikalailla ku ei pidätteet menny läpi.. Toisella puolella sama juttu. Siel oliki vähä jännittävämpää, en tiedä miks. Jexu järjesti ainaki ajan kuluks vähä säpinää, spurtteja, pukkeja ja sen sellasii :D Esko leikki vähä mukana, mut olen ilone siitä et en arkautunu ollenkaa ! Sen jälkee ku oon alkanu ratsastaa Senii nii oon saanu itseluottamusta. Nii nyt Eskon leikit meni toisest korvast sisää ja  toisest ulos. Vasemmas kierrokses oli lähes mahotonta tehä tasasta suoritusta mutta kivaa ainaki oli :D Mari kävi Maxin seläs joten siin välis koko uraa ja vähä siirtymisii ymym. Loppuverkassa oli vähä korkeella ja inhottavassa nyökissä, verrattuna siihe mitä se on ollu mun alla nii oli se iha kiva :) Ens viikol hypätään, ylläripylläri toivoin Jexua :) Mut sen jälkeisellä koulutunnilla toivottavasti uudestaan Esko :)

Tänään olin moikkaamassa sukulaisia Elvis mukana. Siellä sai uuden parhaan kaverin, 6-7vuotias Tuomas hoiti ton rapsuttelun ! (: Tänään toivottavasti saisin järjestettyä jotain sosiaalista elämää :D Hyviä pääsiäsiä kaikille !

Vähä kuvia:

Elvis :3

Ratsastin & hyppäsin eka kertaa Maxilla

Roosa, ex-vuokraponi

Nestori, joulunäytelmä 09? Vieressä Hilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti