21.4.2012

vk 16

Moroo! Tää viikko on menny kuin siivillä. Viime postaus on siis maanantailta, jolloin Napsun kanssa meillä oli tehotreeniä. Tiistaina toistin saman treenikaavan, mutta ei menny läheskään niin hyvin kun maanantaina. No ei se mitää. Kehitystä oli kumminkin huomattavissa.
Keskiviikkona en ehtiny treenaa/lenkkeilee olleskaan, koska Aino tuli meille ja sitte siitä lähettiin hartwallille kattomaan Jokerit-Blues pronssiottelua. Viimeisillekkin tiedoks että Jokerit vei! ;)
Torstaina Nappeliini lähti kotia, ja koulun jälkeen suuntasin välittömästi porvooseen. Teoriatunti.
Kotiin kun tulin kävin Elviksen kanssa lenkillä ja vähä treenailtiin katsekontaktia kotona.
Perjantaina oli mitä hirvein sää... ja tietenki piti käydä ratsastaa Seni siinä hirveässä vesisateessa.
Väsymyskin alko jo painaa ja kosteus ärsytti. Mutta Senillä oli hyvä päivä, liikku reippaasti eteen. Mikäs sen ihanampaa :) En tehny mitään kummempia, alkuverkassa en saanu sitä oikee tasaselle, ja ravissa ei meinannu pyöristyä rehellisesti. Mut tein sit siinä parit väistöt ja siirtymiset. Sain parit pukitki, mutta ne oli mitättömii :D Laukassa aloin työstää sitte aika paljo ku kuskas ja kulki vähä mite sattu. Tarkensin otetta poniin ja johan alko toimia vähän paremmin. Toinen asia mitä huomasin laukassa oli ihmeelliset loikat. Aina välillä se teki sellasen vaihdon tapasen loikan mutta ei siltikään vaihtanu. No siihenki selvis syy musta. Aina ku tein vaikka pelkällä ulkoohjalla pienen pidätteen, nykäisin oikealta korjatakseni pään asentoa... Sitten kun vakautin käden ja tein tarkat puolipidätteet, silloin myös loikat loppu. Eli taas syy oli mussa :D Tästä hyvä lähteä kehittymään ! (:
Kun tulin kotiin, käytin Elviksen vajaalla 10 min lenkillä. Seki sai loikoiluperjantain :)
Lauantaina koira nukku mun kanssa puol 11 :D ja heräämisen jälkeen käytiin aikalailla kemman projektin kimppuun ! :D

Oon tos viikonaikana kuvannu vähä N ja E. Tässä "muutamia" otoksia:









Mäki <3 tota kuolaa

1 kommentti: