26.4.2012

Meni miten meni

Sunnuntaina ei tapahtunu mitään kummia. Ihan vaan aamupäivä kotona siivoten ja kattoen vormuloita ja sitt illalla sukulaisille synttärilounaalle. Ei sen kummempia :)
Alkuviikko on rullaillu hiljakseen menemään, lenkkeilty ja touhuttu ulkona minkä ollaa keretty Elviksen kanssa, ku on ollu nii kivat säät :) Eile mul oli valmennus ja harmiks Elvis oli tositosi pitkän päivän yksin.
Eiliseen valmennukseen:

Tallille menin hyvissä ajoin. Vaihoin kuulumiset Maijan kaa ja heitin kamat selkään. Hiitille ku olin menossa törmäsin Anniinaan. Ja sepä oli löytäny Senin suojat jotka hukkasin talvella ! Jeejee kiitos Anniina :)
Anniina ja Jasmin tuli kuvaamaan :) Tänää oltiin valkku ulkona, tunnin alku ei menny todellakaan hyvin. Häpeen oikeesti silmät päästä mun asentoa (jalustimet ei pysyny jalassa, istunta oli mitä oli eikä oikee löytyny harmoniaa ponin kaa). Tehtii vähä vastalaukkoja ja yllätysyllätys ei nekää oikee onnistunu. Mut joo loppu meni ihan kivasti kumminki. Oli kokonaine ja oli tasapainossa :) Käytiin vielä myöhemmin äkkii vihreel, ihana ku ahmi kui mikäki possu :3

Tänään olin porvoos vikal teoriatunnil ja siksi en talmassa ):
Maanantai aamu klo 7.25.


Ilmeellä :)

Tumppi :) (c) Anniina

mussu <3





Ratsastuskuvat (c) Anniina, kiitos kuvista !

Ens pe on sitte kirjalliset. Inffoilen sitte myöhemmin :)

Love, Jenni

2 kommenttia: