2.4.2012

Nuha

Vähän on  nyt tylsää ku on pikkune flunssa, niinsanottu kevätflunssa... Ei huvittais kyl olla himassa lämpimässä ku vois tehä kaikkee järkevää. No tänää oon kattonu vaa Frendejä ja opettanu koiralle uuden käskyn :D Ja niin myös koirakin on hiukan tukkone, ei mitää vakavampaa.

Viikonloppu on menny ihan mukavasti kotona, tää viikonloppu tuli omistettuu koiralle. Perjantain ja lauantain olin ihan koti oloissa ja sunnuntaina menin heti aamusta Katjalle, Elviksen kaa :)
Niillä me ageiltiin ja sitten vähä datailtiin ja ageiltiin vielä vähän lisää :D Katjal on kaikki maholliset agilitykamat, joten siellä oli hyvä treenailla. Meillä kotona on putken pätkä, este, rengas ja kepit, nii ne on tuttuja Elvikselle, joten uutena sille tuli pussi ja A-este.  Matkalla Katjalle ehin jo kuvitella, että kuinka kova houkuttelu siitä tulee et saan sen sille A-esteelle, mutta ennenku ehin ees ajatella kunnolla sen ylittämistä nii se oli jo puoles välis kohti huippua ! Sitä sit mentii ylös-alas ja kokeiltiin pari kertaa pussia, mut se oliki sitte jo vähä pelottava.
Elvis oppi jopa menee putkeen käskystä ja se oli iha kiva saavutus :3

Tänään opetin sille 'Pidä' käskyn, elikkä istuu mun edessä kattoo ylös ja sit laitan namin sen otsalle ja sanon 'Pidä' ni sen pitäis olla siin nii kaua kunnes sanon 'ole hyvä'. Siinä pikkuhiljaa oppi sen idean, mutta makkara otsalla on aika iso juttu Elvikselle :D
Sitte tänään myös aiheutin sen aivoystyröille vähä tekemistä ja piilottelin makkaran paloi koiran naaman korkeudelle. Siinä sitä sitte oli sille vähä tekemistä, ku ei toi energia meinaa loppuu millää. Nimittäi eilen ku oltiin Katjalla ageilemassa ja käveltiin 2 km himaan kivan läpimässä ilmassa- niin illalla jakso vielä riehaantua. Mikä ei oo niin normaalii :D Ehkä sillä on kevättä rinnassa :3



Tää on joskus kesältä (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti