25.7.2012

Agi 24.7

Moikka, taas postausta tulossa. Eilen oltiin hallilla Katjan kaa, saatiin kyydit sinne ja takas joten Elvis oli pirteä hallilla. Tultiin jo ajoissa, nimittäin varttia vaille oltiin jo kokoomassa rataa.
Elvis todellakin oli tosi pirtee ja kunnon tykki. rakennettiin rata missä piti hyödyntää valssia.
Eli kahden esteen välistä kolmella askeleella puolen vaihto. Helppoahan se oli, mutta en päässy ite toteuttamaan kun Elvis ei hoksaillut puolen vaihdon ideaa ja meni itse iha sekasin :D
Tehtiin se pari kertaa ja sen jälkeen rakentelin pikku pakkauksen nejlästä esteestä, sitä vähän takuten tehtiin. "Tauolla", kuvailin Katjan ja Ruffen temppuilua, josta video löytyy youtubessa käyttäjältä Rudolthesuperdog.  Myös minä ja Elvis innostuttiin näyttämään taitojamme ja saatiin pari hyvää otosta :)


Innostuttiin vähä taiteilemaan ja laitettiin esteiden siivekkeet ja Elvis puomiks ja Ruffe tulemaan siitä yli. Loppuun otinn vielä pari kertaa 12 kepin sarjan ja hyvin se meni. Koira oli tosi energine, ehkä vähä höösäs liikaa eikä oikeen keskittyny. Parempi kumminki nii että energiaa on liikaa kuin liian vähä :D





Tänään meen Talmaan ratsastaa Nakkee tai Pimua ja Katja tulee kuvaamaan mua. Siitä postausta varmaan huomenna !   Adios !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti