4.7.2012

Ulveroo

Moikkaa,  eilen Katja soitti ja kysy hallille Elpun kaa. Oli kivaa vaihteluu Elvikselle päästä moikkaa koirakavereitaan (: Vaikkakin matkasta sinne ja takasin on enemmän kerrottavaa kuin hallilla olemisesta, niin mukavaa oli kumminki, ainaki mulla  :D  Eilen sattu valitettavasti kuuma päivä, nii Elviksellä oli tuskanen matka sinne ja kotiin. Menomatkal kannoin sitä olalla suurimman osan ajasta. Ja joo kannan koiraani olalla, en pysty pitkää matkaa kantaa ku ranteisiin sattuu nii toi olkapäällä kökkiminen on aika hyvä vaihtoehto :D Siellä se tsiigailee maailman menoo korkeuksista. Eikä muute hötkyile ollenkaa siel (: 
Vihdoin ja viimein tultiin hallille, vaikkaki 10 min myöhäs. Koottiin yksinkertane rata, A-este, hyppy, putki, hyppy,hyppy, puomi (?), rengas, putki, hyppy hyppy. Nää oli aseteltu sellasee kaareen aika pitkin välimatkoin (: Elvis oli tositositosi lötkö eikä oikee juvittanu miellyttää mua :D Jote otettii tää vaa pari kertaa. Ongelmia meillä esiinty putkissa ja renkaassa, rankaan selittää se että koira ei oo koskaa menny sitä :D Putkia en ees ala selittelee, liian monta syytä löytyy ittestään jo ettei jaksa :D  Vaihettiin toi hetkenpäästä vähä kevyempään tehtävään nimittäin, putki,hyppy,putki, hyppy - ympyrälinja. Sekään ei toiminu joten seki vaan pari kertaa :D Ihan loppuun otettiin suoraa pitkää linjaa putki,hyppy,putki,hyppy... Ainaki oli helppoo, siin Elvis loisti ;) Takastulomatka meni aika nätisti, lainasin Katjan treenibägii ja kannoin Elvistä siinä :D

Tänää Elvis oliki sitte iha toisella mielellä, aamusta (yhentoista aikaa) ku tulin kotii se oli nii nöyränä ja koko vartalo heilu hännän mukana :D Niimpä myöhemmin päivällä innostuttiin leikkimään piilosta pitkästä aikaa (: 
Se toimi siinä tosi hyvin, yllättävän hyvin. 
Takapihan 5 porrasta meni käskystä alas ja lähti etsimään ekasta käsyskstä. Upeaa ku on kyseessä tälläne vähä vähempi miellyttämisen haluinen koira :D

Heppainfoa:

Senillä etunen vuoltu liian lyhyeks, joten ontuu sen takia ja lomaa ainakin tämä viikko ):
Talmaan olis tarkotus mennä tällä viikolla ratsastamaan kymmppikortista vika pois, eli todella vähän heppaasiaa tällä viikolla ):

♥:lla Jennie
Elvis ja pikku Juan <3


2 kommenttia:

  1. Oli kyl kivaa (: On aina niin paljon hauksempi, kun on joku mukana treenaamassa. JA Elvis ei aiheuta kun vaan just sopivaa häiriötekijää taustalle! :) Mennään toki uudestaan joku päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, kkiitos ku oot ottanu mukaa ja tullaan uudestaan jios on vaan mahollista (:

      Poista