6.7.2012

Koira ja ratsastus

Eilen olin kotona Elviksen seurana, treenailtiin vähä tottelevaisuutta ja leikittiin piilosta. Vitsi se on näppärä siinä :D Tänään satuin kattomaan teeveestä jotain koiraohjelmaa ja siin koulutettiin Rotwailereit sotilaskoiriks(?). Siin sitte pääs vähä tutustumaan miten ne valikoi pennut tähän tarkotukseen ja ketkä ei luonteesa puolesta sovi tälläsiin hommiin. Mieleen jäi lause " On kahenlaisia koiria, niitä jotka on miellyttämisenhaluisia, energiasiä, täynnä intoa, mutta niillä menee aikaa selvittää vaativampia tehtävia. Ja on koiria jotka seuraavat tarkkaavaisesti, ne ovat älykkäitä ja ratkovat älyä vaativia tehtäviä nopeasti." Heti aloin ajattelee että kumpaan Elvis kuuluu, ja toi jälkimmäinen on niin Elvis! (:
Bloggerlaatu.


Nyt vähän muihin aiheisiin, eli heppajuttuja (:
Seni on vieläkin kipeänä, paranee kovaa vauhtia. Toivottavasti paranis ens viikoks, ois kiva mennä moikkailee pikkusta (: Tänään olin kumminkin ratsastamaas Talmassa, Nakkea (:
Oon alkanu tykkäämään siitä, vaikkakin se on mielestäni hiukan tammamainen välillä vaikka onkin ruuna :D Vähän se on hidas pohkeelle ja muillekkin avuille ja askel on laajaliikkeinen :D Mutta kumminkin, ihan mukava se on (: 

Madmax (:


Tänään oli vielä 6-7 aikaa tosi kuuma joten otin iha kevyitä juttuja, tai no niin oli tarkotus :D
Ekojen laukkojen aikana se alko vähä sikailee ja kusettaa mua. Pukkiakin tuli ja sellasta joten otin vähän kokoomisii ja halusin sen hyväks. Siinä vierähti joku kymmenen minuuttii  siinä helteessä. Ihan ok se oli lopuks. Otin myös vähän kouluratojen siisään tuloa ja paaljon väistöjä, ympyrällä, halkasialla, uralla. Väistätin keskelle ja tein siksakkii.. :D Sielä sun täälä välikäyntejä ja loppulaukat vasempaan. Siinä oli heti alkuun hyvä joten jätin sen ihan vaan parin minuutin pätkäks ku halusin jättää sen fiiliksen (: Loppuraveissa hoksasin että mun kevennys on jo paljon luotevampaa kuin ekaa kertaa ku sillä ratsastin. Mutta harjotusravi vaa pahenee pahenemistaan... Syöttelin vielä hetken ennenku vein suihkuun (: Sellasta tällä kertaa ! 
Toivottavasti pääsen vielä tällä viikolla heppailemaan ! 


Nakkee :3

Ensin ^
Jälkeen^

Vaikkakin ei niin hienona, mutta parempi pylly maassa kuin taivaissa.

Adios !

P.S  En muista joka kerta sanoa, mutta pätee jokaisen kuvan kohdalla aina!
Kuvien kopiointi ehdottomasti kielletty ! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti