7.7.2012

Jotain erikoista

Ajattelin tehä tälläsen erikoispostauksen, ihan vain teille Lauantai päivän ajankuluks (: Vähän, tai vähän enemmänkin heppalöpinöitä ja myös parista kaverista pari sanasta (:

Ja mitäs tykkäsitte uudesta ulkoasusta? 
Kommentoikaa ja kertokaa mielipiteenne! (: 














Kehitystä havaittavissa? Kyllä ainakin mun silmissä ja varsinki kun sijoituksia vertaillaan :) 
Mutta silti, siitä pääsee seuraavaan kysymykseen, joka on alapuolella...



Mummielest kuvat puhuu puolestaan :D Estehyppely on vaihtelun vuoks kivaa, mutta jotenki nautin kokoomisesta nuttura tiukalla. En olis puol vuotta sitte kuvitellu että olisinki kouluratsastaja. Koulu oli sillon blääh. Talvella kun Maijan valmennukset vei mut ratsastuksessa ihan uudelle tasolle huomasin että mähän rakastan kouluratsastusta! 

  Nonniih, tos yläpuolel on pikkuse kuvia Lehtoharjusta- kouvolasta. Jossa oltiin viime vuosina. Mahtava paikka, suosittelen !  Tutustuttiin sielä Ainon kanssa kahteen maailman mahtavimpaan ihmiseen Jonnaan ja Juliaan + moneen muuhunkin. Siellä oli hauskat hevoset- joksin välillä vähän heliskoptereita :)
Parhaiten mieleen jäi kumminkin viime vuosi. Oltiin yleileiril- mut tuntu silti estevalmennus viikolta. Joka päivä ainakin yksi tunti samalla hevosella (Mulla se oli Pinni), useimmiten päivän kummatkin tunnit samalla hevosella. Eikä se tuntunu miltään leiriltä- enemmänkin valmennuksilta. 
+ IHAN SUPERHYVÄ RUOKA !
 
Tässä on vähän kuvia joita ei tulisi julkaistua ilman tälläistä syytä. Ja uhrikseni pääsivät tänään Aino (Yllä) ja Katja (alla). Aloitetaan Ainosta: Ainon johdosta aloitin ratsastuksen. Hän vei mut ekaa kertaa Hautamäkeen Marille ratsastamaan Nestorilla. Jo toisella kerralla harjottelin keventämään ja kolmannella kerralla  sovittiin että alan käydä vakituiseen ja suunnittelin jo vaatteiden ostoa. Niimpä suuri kiitos Ainolle joka johdatti mut elämäni tärkeimmän asian luokse ja  siitä että hän on kuin siskoni.

Katjan kaa puuhaillaan enemmän mun toisen elämän tärkeimmän asian kanssa nimittäin Elviksen.
Katja tuli samaan kouluun kakkosella, jos oikein muistan ja ollaan oltu siitä asti enemmän tai vähemmän kavereita. Koira harrastuksen Katja on vastikään aloittanut ja temmannut mut ja Ainon kylkiäisiks mukaan :D

Nää viimeset kolme vuotta on ollu kaikista mieleenpainuvimmat, ollaa oltu samassa koulussa- samalla luokalla- parhaina kavereina ja nyt tää kaikki muuttuu. Jokanen suuntaa uuteen kouluu, ja mikä kummallisinta en nää näitä naamoja joka aamu enään ): 
Onneks rakkaus ei kuole <3


 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti